Livrarea produselor comandate de pe Gosse.ro

Livrare pentru toate produsele comandate online de pe Gosse.ro

Produsele sunt livrate prin firma de curierat sau prin Posta Romana

Termenul de livrare este intre 

24-48 ore prin Curierat Rapid (din momentul confirmarii telefonice a comenzii de catre noi)

3,4 zile lucratoare prin Posta Romana(din momentul confirmarii telefonice a comenzii de catre noi).

Coletele vor fi livrate la adresa specificata in formularul de comanda, in intervalul orar 09:00 – 19:00 sau in intervalul specificat de dumneavoastra, in observatiile comenzii(in cazul alegerii transportului prin Curierat Rapid)

In cazul in care optati pentru transportul prin Posta Romana,trebuie sa va deplasati personal la oficiul postal de care apartineti ,si sa va prezentati cu avizul ce va ajunge in cutia postala(in cazul in care nu ajunge avizul in maxim 4 zile lucratoare,va prezentati fara acesta si intrebati de colet pe numele dvs,de multe ori factorii postali nu pun avizele unde trebuie).

Prezentarea la Posta Romana trebuie sa fie facuta in cel mult 5 zile de la livrarea coletului astfel ve-ti plati taxe de depozitare catre Posta Romana si riscati ca produsul dvs sa se intoarca la noi.

Nu suntem raspunzatori pentru intarzierile ce pot aparea in procesul de livrare efectiv, dupa ce coletul a fost predat companiei de curierat sau Postei Romane.

Comenzile plasate in zilele de sambata si duminica sau de sarbatori legale vor fi procesate si confirmate in prima zi lucratoare. Mai multe informatii despre termenii de livrare iti vom comunica la momentul confirmarii comenzii, in functie de ora si volumul celorlalte comenzi. Comercializarea produselor din magazinul www.gosse.ro se face exclusiv pe teritoriul Romaniei (in peste 5500 de localitati din tara)

Costul transportului difera in functie de valoarea comenzii astfel,pentru un colet de pana in 2 kg:

> Livrare prin Posta Romana -13 lei oriunde in tara.

> Livrare prin Curier Rapid: – 23 lei oriunde in tara.


Toate comenzile care depasesc valoarea de 500 RON au transport GRATUIT din partea Gosse prin Posta Romana

Cum platesti:
1. in sistem ramburs – vei plati contravaloarea comenzii si a transportului,in momentul inmanarii coletului de catre reprezentantul firmei de curierat. Sau in momentul ridicarii coletului de la Posta Romana.

2. plata cu cardul – adauga in cos produsele dorite,si finalizeaza comanda achitand valoarea comenzii prin plata cu cardul.

La primirea coletului nu se mai plateste nimic.

Este o idee excelenta atunci cand doresti sa faci o surpriza unei persoane dragi!


3. prin banca – plata prin banca se face in avans. Fie faci plata prin depunere la ghiseul bancii la care avem noi cont fie prin transfer bancar, daca beneficiezi de un sistem de online banking.

Informatiile necesare unei plati prin banca iti vor fi furnizate de catre noi in cazul alegerii acestei optiuni.