Conditii de retur GOSSE:

  • produsul sa nu fie deteriorat sau sa aiba urme de purtare,sa aibe eticheta atasata.
  • cutia produsului sa fie in perfecta stare ( incaltaminte)
  • talpa produsului sa fie curata (probati produsul pe ceva curat)in cazul incaltamintei.
  • sa fie insotit de documentele trimise catre dvs.

Returnarea coletului este suportat in totalitate de client. In cazul in care se doreste colet la schimb se trimite coletul catre noi GOSSE,dupa verificarea produsului se livreaza coletul la schimb catre dvs,urmand ca atunci cand ridicati coletul sa achitati taxa de transport.

Costul de transport pentru returnarea produsului este suportat in intregime de catre client,atat tur cat si retur.

Coletul retur se trimite la aceeasi adresa de unde a fost expediat catre dvs,insa nu inainte de a ne trimite o notificare in scris,pe email office@gosse.ro in decurs de 10 zile de la primirea coletului.

Coletul retur se poate expedia prin curierat rapid FARA RAMBURS,coletele care se expediaza cu ramburs nu vor fi ridicate!

La primirea coletului se va face verificarea acestuia pentru a nu avea semne de purtare si de a avea eticheta intacta,apoi in decurs de maxim 30 zile se va livra contravaloarea produselor in contul dvs bancar.Returnarea banilor se face strict prin cont bancar,nu se ramburseaza banii prin mandat postal sau alta modalitate.

Cutiile de incaltaminte trimise retur nu vor fi acceptate daca acestea nu vor fi impachetate intr-o punga corespunzatoare.

Ne rezervam dreptul de a refuza coletele/produsele care nu indeplinesc in totalitate conditiile de retur!